Voorbereiding op CBR keuring

Heeft u binnenkort een CBR keuring, dan is een goede voorbereiding hierop echt noodzakelijk! Zonder voorbereiding gaat u niet door de CBR keuring komen. Uit onderzoek is gebleken dat zonder gedegen voorbereiding maar liefst 80% de eerste keer niet meteen slaagt voor een CBR-keuring en dan voor meer dan een jaar hun rijbewijs kwijt is. Pas hier dus goed voor op!

Wij bieden twee opties voor de voorbereiding op de CBR keuring aan.

1. Uitgebreide informatiebrochure over CBR-keuring

Wij hebben twee uitgebreide informatiebrochures ontwikkeld ter voorbereiding op de CBR-keuring. U kunt de brochures online bestellen voor € 65,00 incl. BTW en ontvangt deze dan direct in uw mailbox.

De informatiebrochure ter voorbereiding op de CBR-keuring alcohol bevat alle informatie dat u moet weten over het bloedonderzoek, het lichamelijk onderzoek, het psychiatrisch onderzoek en met name over het vraaggesprek met de psychiater. Alle vragen die de psychiater stelt, worden behandeld in de brochure, waarbij wordt uitgelegd waarom die vragen worden gesteld en wat u wel en niet kunt antwoorden. In de bijlagen vindt u bovendien voorbeeldrapportage waarbij steeds wordt uitgelegd wat de betrokkenen wel en niet goed hebben geantwoord. Na bestudering van de informatiebrochure weet u precies wat u mag antwoorden tijdens de CBR-keuring alcohol.

De informatiebrochure ter voorbereiding op de CBR-keuring drugs is vergelijkbaar met de alcoholbrochure, maar dan uiteraard specifiek gericht op de drugskeuring van het CBR. bevat alle informatie dat u moet weten over het urineonderzoek, het lichamelijk onderzoek, het psychiatrisch onderzoek en met name over het vraaggesprek met de psychiater. Alle vragen die de psychiater stelt, worden behandeld in de brochure, waarbij wordt uitgelegd waarom die vragen worden gesteld en wat u wel en niet kunt antwoorden. In de bijlagen vindt u bovendien voorbeeldrapportage waarbij steeds wordt uitgelegd wat de betrokkenen wel en niet goed hebben geantwoord. Na bestudering van de informatiebrochure weet u precies wat u mag antwoorden tijdens de CBR-keuring drugs.

Alles over de informatiebrochure…

2. Voorbereiding in persoonlijk gesprek

Daarnaast bieden wij een uitgebreide voorbereiding aan in een persoonlijk gesprek aan voor slechts € 150,00 excl. BTW per uur waarbij we concreet ingaan op de omstandigheden rondom de laatste aanhouding en samen met u de uitgebreide vragenlijst stap voor stap doornemen om te controleren of uw antwoorden goed zijn. U krijgt een volledige voorbereiding waardoor straks tijdens het echte onderzoek bij de psychiater niets mis kan gaan.

Onze diensten:

  • Wij vragen voor u het proces-verbaal van de laatste aanhouding op om te zien wat daarin precies door de politie is genoteerd en wat u hebt verklaard
  • Wij beoordelen de door u ingevulde vragenlijst (zie bijlage bij brochure) en wij adviseren u over de door u gegeven antwoorden.
  • Wij hebben een uitgebreid gesprek van ongeveer 1,5 uur waarin alle vragen van het onderzoek aan bod zullen komen
  • Na het echte onderzoek beoordelen wij het conceptrapport van de psychiater en geven wij u advies over de kans van slagen en de eventuele verbeterpunten

> Aanmelden voor voorbereiding CBR-keuring in persoonlijk gesprek

Uzelf goed voorbereiden op het CBR onderzoek?
Ontvang direct onze informatiebrochure in uw mailbox
Bestel brochure