Over ons

Over de informatiebrochure

De informatiebrochure is opgesteld en wordt bijgehouden door mr. J.J. van ‘t Hoff, advocaat bij VTH Advocatuur te Tilburg. Hij procedeert al jarenlang tegen het CBR, met name in procedures waarbij het CBR het rijbewijs ongeldig heeft verklaard nadat de diagnose alcoholmisbruik of drugsmisbruik is gesteld door een psychiater in het kader van het CBR-onderzoek.

Op basis van zijn jarenlange ervaring en de uitgebreide analyse van het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid, heeft hij een zeer uitgebreide en erg nuttige informatiebrochure kunnen opstellen waarvan het succes in de praktijk is gebleken. Dit bleek een doorslaand succes te zijn! Door deze informatiebrochure slaagt maar liefst 90% van de cliënten de eerste keer voor het onderzoek naar de rijgeschiktheid en wie niet direct slaagt heeft na het opvolgen van de tips en adviezen in de informatiebrochure een veel grotere kans om via een bezwaarschrift en een voorlopige voorziening snel het rijbewijs toch via de rechter terug te krijgen.

De informatiebrochure “onderzoek naar de rijgeschiktheid” hebben wij opgesteld omdat wij merkten dat veel van onze cliënten volkomen ten onrechte als alcoholmisbruiker werden aangemerkt. Onze eigen cliënten bereidden wij al zelf voor wanneer zij bij ons op kantoor kwamen, maar hierin ging teveel tijd zitten, waardoor wij niet meer aan onze normale werkzaamheden toekwamen. Bovendien kostte dit onze cliënten ook veel geld. Door de informatiebrochure nu online aan te bieden, hopen wij een groter publiek te bereiken.

De informatiebrochure bevat informatie over wat u te wachten staat tijdens het onderzoek bij de psychiater, welke vragen u krijgt en waarom die vragen gesteld worden. U krijgt veel tips en adviezen hoe u wel en niet moet antwoorden en waar de strikvragen en valkuilen in het onderzoek zitten. Met deze informatiebrochure wordt het onderzoek voor u een stuk makkelijker. De informatiebrochure heeft echt veel voordelen en vergroot de kans om door het onderzoek te komen in aanzienlijke mate.

Ook voor verdere rechtsbijstand kunt u bij ons terecht. Samen met enkele andere advocaten is een landelijk netwerk strafrechtadvocaten opgericht, die tevens gespecialiseerd zijn in de cbr procedures. Zij kunnen u bijstaan indien u in een procedure met het CBR verwikkeld bent geraakt. U kunt u hiervoor aanmelden via het aanmeldingsformulier op deze website.


Over deze site

Onderzoeknaarderijgeschiktheid.nl is een initiatief van StrafrechtadvocatenNetwerk.nl, een landelijk netwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten in heel Nederland. De bij ons aangesloten advocaten hebben allen ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van het (verkeers)strafrecht en de CBR-procedure. Zodoende bent u altijd verzekerd van gespecialiseerde rechtsbijstand bij u in de buurt.

StrafrechtadvocatenNetwerk.nl
Tel: 085-4862327 (dagelijks 8.00 – 22.00u)
info@strafrechtadvocatennetwerk.nl

Wanneer u wilt e-mailen naar ons, dan kan dit gericht. Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle advocaten zijn uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

LogoOrde

Uzelf goed voorbereiden op het CBR onderzoek?
Ontvang direct onze informatiebrochure in uw mailbox
Bestel brochure