Bespaar hoge kosten

De informatiebrochure ter voorbereiding p het onderzoek naar de rijgeschiktheid kost u eenmalig € 65,00 incl. BTW. Dit is eenmalig een investering die u veel voordelen biedt. Wanneer u onze uitgebreide informatiebrochure over het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid downloadt, bespaart u uzelf uiteindelijk veel kosten.

Beschouw de informatiebrochure als een goede investering. De informatiebrochure bevat alles dat u moet weten over het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid. Indien u alle tips, adviezen en aanbevelingen in de informatiebrochure goed doorleest ter voorbereiding op het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid vergroot u de kans dat u het onderzoek met goed gevolg doorloopt. Door u goed voor te bereiden op het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid voorkomt u dat u in de vele strikvragen tuint.

Dit bespaart u een hoop ongemak en kosten. Want wanneer u niet door het eerste onderzoek komt, lopen de kosten al gauw op. Wij zullen hieronder de belangrijkste (eerste) kosten op een rijtje zetten:

 • Contra-expertise ( € 634,00)

  Wanneer de keurend psychiater tijdens het eerste onderzoek tot de diagnose alcoholmisbruik of alcoholafhankelijkheid komt, zal het CBR dit hoogstwaarschijnlijk overnemen en op grond hiervan uw rijbewijs ongeldig verklaren. U kunt dan nog een contra-expertise aanvragen, maar de kosten hiervan bedragen nog eens € 634,00.

 • Kosten bezwaar en beroep (€ 1.000 - € 2.000)

  Wanneer het CBR uw rijbewijs dan toch ongeldig verklaard, kunt u hiertegen bezwaar en beroep instellen, maar vanwege de ingewikkeldheid van de procedure, is dit haast niet mogelijk zonder de deskundige rechtsbijstand van een gespecialiseerde advocaat. Dit kost al gauw zo'n € 1.000,00 - € 2.000,00.

 • Eigen verklaringsprocedure (€ 1.000,00)

  Indien het bezwaar en beroep ongegrond worden verklaard, dan kunt u alleen nog uw rijbewijs terugkrijgen door een zogenaamde eigen verklaringsprocedure te starten. Dit is een nieuw onderzoek dat u moet ondergaan, en kan pas worden aangevraagd na het verstrijken van een recidiefvrije termijn van een jaar. Ook voor dit nieuwe onderzoek moet u de kosten van ongeveer € 1.000,00 zelf dragen.

 • Schade verlies rijbewijs

  Bij deze kosten dient u bovendien nog eens de schade op te tellen die u zult lijden wanneer u langere tijd uw rijbewijs moet missen en bijvoorbeeld uw werk niet kunt verrichten.

  U kunt deze hoge kosten voorkomen. Bereid u goed voor op het onderzoek naar de rijgeschiktheid en bestel direct onze informatiebrochure!

Geen duur adviesgesprek met advocaat

Wanneer u de informatiebrochure bestelt, hebt u ook geen duur adviesgesprek nodig met een advocaat. Om u goed voor te bereiden, zal minimaal een gesprek van een uur nodig zijn. Gemiddeld kost een advocaat tegenwoordig € 200,00 excl. BTW per uur. De kosten lopen dan al snel op.  Onze informatiebrochure downloadt u daarentegen eenmalig, voor een bedrag van nog niet eens 1/3 van het uurtarief van een advocaat. U ontvangt vervolgens direct onze maar liefst 150 pagina's tellende informatiebrochure, dat u op uw gemak kunt doorlezen ter voorbereiding op het CBR onderzoek naar der rijgeschiktheid.

> Alle voordelen op een rijtje

Extra voordeel: 10% korting op rechtsbijstand!

In de praktijk is gebleken dat 90% van onze klanten de eerste keer door het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid komt. Deze 90% mocht dus het rijbewijs behouden.
Dat is een erg hoog percentage. Wij zijn blij met al deze tevreden klanten, maar wij willen ook tegemoetkomen aan de ongelukkige 10% die het om welke reden dan ook het niet haalt. Daarom bieden wij onze klanten een extra korting aan van 10% op onze scherpe tarieven voor rechtsbijstand indien uw rijbewijs ondanks het bestellen van de informatiebrochure ongeldig wordt verklaard. Wij kunnen dan voor u bezwaar en beroep instellen tegen de beslissing van het CBR. Met de korting hebt u de kosten van de informatiebrochure zo weer terugverdient!

Uzelf goed voorbereiden op het CBR onderzoek?
Ontvang direct onze informatiebrochure in uw mailbox
Bestel brochure