Waarom informatiebrochure?

De informatiebrochure “onderzoek naar de rijgeschiktheid” hebben wij opgesteld omdat wij merkten dat veel van onze cliënten volkomen ten onrechte als alcoholmisbruiker werden aangemerkt. Wij zijn er niet op tegen dat werkelijke alcoholmisbruikers uit het verkeer worden geweerd door hun rijbewijs af te maken, maar het is niet terecht wanneer het rijbewijs op onjuiste gronden ongeldig wordt verklaard omdat iemand de vragen van de psychiater wellicht iets “verkeerd” heeft beantwoord omdat hij de strekking van de vragen niet begrijpt.

Strikvragen

In onze praktijk zagen we steeds meer cliënten die een voor een in de vele strikvragen van het CBR-onderzoek tuinden. De cliënten waren vervolgens veel geld kwijt aan een tweede onderzoek, het indienen van bezwaar en beroep, maar moesten ook enkele maanden het rijbewijs missen, hetgeen vaak ook financiële schade en veel frustraties tot gevolg had. Wij meenden dat dit ook anders moest kunnen. Onze eigen cliënten bereidden wij al zelf voor wanneer zij bij ons op kantoor kwamen, maar hierin ging teveel tijd zitten, waardoor wij niet meer aan onze normale werkzaamheden toekwamen. Bovendien kostte dit onze cliënten ook veel geld.

Zie ook: > Artikel: “alcoholist na 1 keer drinken”

90% slaagt!

Wij hebben daarom een informatiebrochure ontwikkeld waardoor wij op een eenvoudige manier veel meer cliënten kunnen waarschuwen voor de vele valkuilen die zij tijdens het CBR-onderzoek tegen zullen komen. Iedereen die de informatiebrochure goed bestudeert, heeft een zeer grote kans om door het CBR-onderzoek naar de rijgeschiktheid heen te komen. Maar liefst 90% van onze klanten slaagt voor het CBR-onderzoek, dankzij onze informatiebrochure!

Volledige voorbereiding

De informatiebrochure biedt u een volledige voorbereiding op alle onderdelen van het CBR-onderzoek. In de informatiebrochure staan we uitgebreid stil bij het vraaggesprek, nu juist dit onderdeel het grootste struikelblok vormt voor onze cliënten. Alle vragen die tijdens het CBR-onderzoek aan u worden gesteld, worden behandeld in de informatiebrochure. Wij geven niet alleen aan welke vragen er worden gesteld, maar wij leggen u ook uit waarom bepaalde vragen worden gesteld, en wat de gevolgen zijn van de antwoorden die u hierop kunt geven. Wanneer u weet met welke bedoeling de vragen worden gesteld, bent u volledig voorbereid op het CBR-onderzoek, waardoor u kunt voorkomen dat u ten onrechte als alcoholmisbruiker wordt aangemerkt, en uw rijbewijs daarom ongeldig zou worden verklaard.

> Inhoud informatiebrochure

Gratis adviesgesprek (max. 15 min)

En voor de volledigheid bieden wij bovendien bij uw bestelling een gratis adviesgesprek van maximaal 15 minuten aan, voor het geval u nog vragen hebt naar aanleiding van het lezen van de informatiebrochure. Wij zorgen er voor dat u volledig bent voorbereid op het CBR-onderzoek!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze informatiebrochure en het belang van een goede voorbereiding op het onderzoek naar de rijgeschiktheid.

> Lees wat de informatiebrochure precies inhoudt
> Lees welke kosten u kunt besparen
> Lees hoe de informatiebrochure u kan helpen
> Voordelen informatiebrochure CBR onderzoek

Uzelf goed voorbereiden op het CBR onderzoek?
Ontvang direct onze informatiebrochure in uw mailbox
Bestel brochure