Hoe bestel ik de informatiebrochure?

U kunt de informatiebrochure "Onderzoek naar de rijgeschiktheid" online bestellen. De bestelprocedure is eenvoudig en u krijgt de informatiebrochure direct per e-mail toegestuurd.

Informatiebrochures alcohol/drugs

Wij bieden twee informatiebrochures aan.

1. Onderzoek naar de rijgeschiktheid na rijden onder invloed van alcohol
2. Onderzoek naar de rijgeschiktheid in verband met drugs

Tijdens het bestelproces dient u een keuze te maken welke informatiebrochure u wilt bestellen.

Bestelformulier

Vervolgens dient u het bestelformulier in te vullen. U geeft hier uw naam, adres, en contactgegevens op. Wij hebben die gegevens nodig voor de facturatie en om u eventueel later te kunnen bereiken indien u nog vragen hebt, of voor het adviesgesprek.

Betaling

Nadat u het bestelformulier hebt ingevuld, wordt u doorgeleid naar de betalingsmodule. U dient de informatiebrochure direct te betalen via iDeal. U selecteert uw bank, en wordt doorgeleid naar de beveiligde iDeal-pagina van uw bank.

Indien u niet beschikt over de mogelijkheid om via iDeal te betalen, dan kunt u ons het beste een e-mail sturen met uw volledige naam, adres, en contactgegevens. Wij sturen u dan factuur voor de betaling van de informatiebrochure.

Toesturen informatiebrochure

Zodra de betaling door ons is ontvangen, krijgt u onmiddellijk de informatiebrochure per e-mail toegestuurd. Bij betalingen via iDeal is de verzendprocedure volledig geautomatiseerd, waardoor u direct na de betaling de informatiebrochure per e-mail ontvangt. Soms komt het voor dat de e-mail in het postvak voor ongewenste berichten terecht komt. Wees hierop bedacht.

Wanneer u de betaling niet via iDeal doet, maar dat u het bedrag na facturatie aan ons overmaakt, zullen wij zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling de informatiebrochure per e-mail naar u toesturen op het door u opgegeven e-mailadres.

Complete informatiebrochure

De informatiebrochure bestaat uit meerdere onderdelen. U ontvangt een uitgebreide brochure met informatie over de inhoud van het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid, de verschillende onderzoeken, en de vragen die u krijgt. Daarnaast ontvangt u verschillende bijlagen, waaronder rapporten met voorbeeldvragen, en waarin is aangegeven welke "fouten" door anderen zijn gemaakt, waardoor zij hun rijbewijs zijn kwijtgeraakt.

Telefonisch advies van advocaat (max. 15 minuten)

Daarnaast hebt u na aankoop van de informatiebrochure recht op een telefonisch advies van maximaal 15 minuten, voor het geval u na lezing van de informatiebrochure nog vragen hebt. U ontvangt na de bestelling direct een e-mail met het telefoonnummer van de advocaat. Lees altijd eerst de informatiebrochure goed door, want de meeste vragen worden hierin al beantwoord.

> Direct de informatiebrochure 'onderzoek naar de rijgeschiktheid' bestellen

Uzelf goed voorbereiden op het CBR onderzoek?
Ontvang direct onze informatiebrochure in uw mailbox
Bestel brochure