Het is belangrijk dat u zich goed voorbereidt op het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid. Wij hebben twee brochures voor u beschikbaar gesteld ter voorbereiding op het CBR onderzoek. U kunt kiezen tussen de informatiebrochure voor het CBR onderzoek na rijden onder invloed van alcohol of het onderzoek na rijden onder invloed van drugs. De informatiebrochure is ook van toepassing op de eigen verklaringsprocedure van het CBR.

Na uw bestelling ontvangt u de informatiebrochure direct per e-mail!

De kosten van de brochure bedragen in beide gevallen € 65,00 incl. BTW. Dit lijkt veel, maar hiervoor krijgt u ook veel nuttige informatie en tips waardoor u uw kansen om uw rijbewijs te behouden of terug te krijgen aanmerkelijk vergroot. Uiteindelijk bespaart u zo ook veel kosten, zoals bijv. de kosten van een tweede onderzoek, de kosten van een advocaat voor een bezwaar- en beroepsprocedure, de kosten voor een nieuw rijbewijs, en de kosten van een (volgende) eigen verklaringsprocedure. Iedere informatiebrochure telt ruim 150 pagina’s met adviezen, nuttige tips, en voorbeeldrapporten met uitleg wat goed en fout is en een volledige lijst met alle vragen die u kunt verwachten bij het CBR-onderzoek!

Kies de informatiebrochure die u nodig hebt:

 

Aparte brochure voor Eigen verklaringsprocedure CBR

De hierboven vermelde informatiebrochures zijn speciaal geschreven voor de psychiatrische keuring in het kader van CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid. Het gaat hier om het onderzoek naar de rijgeschiktheid dat door het CBR wordt opgelegd aan een bestuurder van een motorrijtuig die kort geleden is gepakt wegens rijden onder invloed van alcohol of drugs. In deze informatiebrochure wordt tevens veel aandacht besteed aan de vele vragen die u krijgt over uw laatste aanhouding.

Daarnaast hebben wij een speciale informatiebrochure ontwikkeld voor het psychiatrisch onderzoek dat u krijgt in het kader van de Eigen verklaringsprocedure van het CBR. De eigen verklaringsprocedure is de procedure die u moet doorlopen om een eerder door het CBR ongeldig verklaard rijbewijs weer terug te kunnen krijgen. U hebt dan zelf een formulier “Eigen verklaring” moeten invullen en naar het CBR gestuurd. U kunt de informatiebrochure over het psychiatrisch onderzoek in het kader van de eigen verklaringsprocedure bestellen via www.eigenverklaringsprocedurecbr.nl

> Meer informatie verschil CBR onderzoek rijgeschiktheid en Eigen verklaringsprocedure

Nog niet overtuigd?

Bent u nog niet overtuigd van de noodzaak van een gedegen voorbereiding van het CBR onderzoek naar de rijgeschiktheid?

> Lees wat de informatiebrochure precies inhoudt
> Lees welke kosten u kunt besparen
> Lees hoe de informatiebrochure u kan helpen
> Alle voordelen van de informatiebrochure op een rijtje